Mr & Miss

A szépség nálunk örök

f2

Fodrászat

Célunk a vendégek maximális kiszolgálása és egyéniségüknek legmegfelelőbb frizura megálmodása és elkészítése. Nagy hangsúlyt fektetünk fodrászaink folyamatos továbbképzésére , hogy az aktuális trendnek és az új anyagok ismeretében tökéletes munkát nyújtsunk minden kedves vendég számára.

k2

Kozmetika

Kezeléseink során a Dermaviduals termékcsalád kozmetikumait használjuk, melyek parabén és mesterséges illatanyag mentesek. Teljesen bőrazonos anyagok, ezért nem okoznak irritációt, allergiát.

m3

Masszázs

Egy jó masszázs segít felfrissíteni a szervezetet, fellazítani az izmokat, beindítja a méregtelenítést, segít oldani a stresszt és jótékonyan befolyásolja a lélek fejlődését.

Oldalunkon időpontot kérhetsz szépségszalonunk kezeléseire

Foglalj időpontot kényelmesen 1 perc alatt

Rólunk

A szépség, a testi és lelki harmónia fontosabbak mint valaha. Az első benyomás mindig a legszembetűnőbb, ezáltal a külső megjelenés egyre fontosabb szerepet kap napjainkban.

Szépségszalonunk munkatársainak legfőbb célja vendégeink külső-belső megújulása, melynek érdekében számos hatásos és kellemes élményt nyújtó kezelést kínálunk – a legújabb technológiákat is alkalmazva.

p1

Pedikűr-manikűr

A modern szépségápoláshoz szorosan hozzátartozik a kéz és láb ápolása, gondozása illetve kényeztetése is, melyhez a Perfect Nail termékei kiváló segítséget nyújtanak.

Halpedikűr

Halpedikűr

Halaink az elhalt hámsejteket, természetes módon tüntetik el, ebben az esetben kizárólag a láb ápolásáról beszélünk. Leginkább a pikkelysömörös, ekcémás betegségekre használják. A Garra Rufa táplálkozás közben DITHRANOL-t termel, illetve juttat íly módon a kezelt részre és ez által segíti a bőr regenerálódását. A 25 perces kezelés remek relaxációs hatással bír, a halak mikromasszázsa kényeztet minket a víz alatt. Enyhítik az ekcémás, idegrendszeri és reumatikus panaszokat is. Élénkül a vérkeringés, javul az idegrendszer állapot, és stressz oldó!

Fertőzések esélyét fertőtlenítéssel és az UV szűrős lámpákkal is megelőzzük, melyek baktérium és gombaölő hatással rendelkeznek.

11

Barber

Szalonunkban ezt a részleget csak és kizárólag férfi vendégeink részére alakítottuk ki, ahol minden szolgáltatás róluk szól. Véleményünk szerint manapság egy igényes megjelenéshez elengedhetetlen egy szép személyre szabott hajvágás, és egy hozzá igazított szakáll.

Lehetőség van szakáll festésre, illetve borotválásra is, borbélyunk mindenki számára elkészti a neki legmegfelelőbb frizurát legyen az visszafogottabb elegáns, vagy akár extrém stílusú.

Időpontfoglalás

Oldalunkon időpontot kérhet szépségszalonunk kezeléseire. Kérem, töltse ki az alábbi űrlapot és küldje el nekünk! Szakavatott és hozzáértő kollégáink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot. Kérjük, pontosan töltse ki az űrlapot, mert levelező rendszerünk nem tárolja automatikusan e-mail címét!

A Mr&Miss Beauty Salon csapata örömmel fogadja jelentkezését!