hajvégfrissítő hajvágó gép(2)

Kezelés töredezett hajvégek ellen

Legfőképp azoknak ajánljuk a MAC hajvágó gép általi szalonszolgáltatást, akik növesztik a hajukat. Végre itt a csoda, amivel a szépségszalonokban lehetőség van csak a haj hosszában lévő törött hajvégek vágatásra, anélkül hogy a haj hossza változna.

Előnyök:

  • Hatékonyan távolítja el a sérült, töredezett, kettényílt hajvégeket, a hajhossz megtartása mellett
  • A haj gyorsabban nő, gyönyörűbbé és élettel telibbé válik
  • Nem a hajhosszból vág, hanem minden hajszál végéből
  • Az eredmény azonnali puha és selymes haj
ff2

Steampod hajregenerálás

A Steampod egy kimagaslóan új technológiájú gőzös-hajegyenesítő.

Lényege, hogy a formázással egy időben ápol is. Úgy egyenesíti ki tökéletesen a göndör, vagy hullámos hajat, hogy mélyen táplálja és regenerálja a hajszálakat. Eltűnnek a töredezett hajvégek, az eredmény sima felületű, puha tapintású, csillogó haj.

A mélyápolás egyaránt alkalmazható festett, szőkített, melírozott valamint természetesen göndör hajon. A haj visszanyeri egészséges állapotát, vitalitását, és egyszerre könnyen kezelhetővé is válik.

A tápláló hatás – állapottól függően 3-5 hajmosásig tarthat!

ff3

Fejbőr Peeling

PINK MUD 3 in one

Ebben az időszakban gyakoribb a fejbőr problémák kialakulása, ezzel a növényi granulátumból készült termékkel hatékonyan tudjuk kezelni a seborrheas, psoriasis és ekcámás fejbőrproblémákat sőt a korpát is, illetve alkalmas megelőzésképpen.

Természetes anyagokból összeállított peeling, amely méregtelenít, eltávolítja a szennyeződéseket a fejbőrről és akár a haj teljes hosszáról.

ff1

Hajhosszabbítás - az új irányvonal

Sok hölgy álma a hosszú és egészséges haj. Szépségszalonunk képzett, tapasztalt fodrászai lehetőséget kínálnak Önnek, hogy álma valóra váljon!

Az INFRALIGHT SO.CAP-tól az egyetlen egyetlen olyan hajhosszabbító készülék a világon, ami a hideg eljárást az infravörös fénnyel ötvözi.
Az eredeti emberi hajból készült tincsek keratin lapocskákkal illeszkednek a hajhoz, mely által biztosított az erős és tartós illeszkedés.
Fodrászatunk a természetes és trendi színek széles választékát kínálja!

Időpontfoglalás

Oldalunkon időpontot kérhet szépségszalonunk kezeléseire. Kérem, töltse ki az alábbi űrlapot és küldje el nekünk! Szakavatott és hozzáértő kollégáink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot. Kérjük, pontosan töltse ki az űrlapot, mert levelező rendszerünk nem tárolja automatikusan e-mail címét!

A Mr&Miss Beauty Salon csapata örömmel fogadja jelentkezését!